Terug

MEDICIJNEN  op  MAAT

 HomeAlgemeenZiektenMedicijnen

Een oproep van oprichter/auteur dr. Jan Ufkes

De website 'Medicijnen op Maat' heeft in relatief korte tijd een speciale plaats ingenomen binnen het grote aanbod van Nederlandstalige medische websites. Het is uitgegroeid tot een belangrijke, onafhankelijke informatiebron voor vele bezoekers (circa 500.000 per jaar) die actuele en op wetenschappelijke gegevens gebaseerde medische kennis willen raadplegen.

Toen ik begon met 'Medicijnen op Maat' had ik kunnen kiezen voor een commerciële site met openlijke dan wel verborgen reclameboodschappen, gesponsord door kapitaalkrachtige marktspelers. Maar ik besloot een andere weg te kiezen. Het resultaat liegt er niet om: een volstrekt onafhankelijke website die dagelijks wordt geactualiseerd en niet is 'vervuild' met advertenties of gekleurde gegevens van de farmaceutische industrie. Ook de gebruikelijke rimram van alternatieve internet 'genezers' zult u er niet in aantreffen.

Terwijl de grote institutionele of commerciële medische websites tientallen medewerkers in dienst hebben, wordt 'Medicijnen op Maat' door welgeteld één (!) persoon gerund, namelijk door mij alleen. Om het huidige niveau te kunnen handhaven en diverse technische vernieuwingen in de weblay-out mogelijk te maken, zal af en toe de nodige hulp van ICT-professionals moeten worden ingehuurd.

Ik wil u dan ook vragen een donatie te doen van € 5,- of € 10,- of wat u ook maar wilt missen (minimaal € 2,-) om 'Medicijnen op Maat' te behouden en technisch te vernieuwen. Niet iedereen kan of zal doneren, dat is geen ramp; misschien wilt u mij dan wel mentaal steunen door het sturen van een e-mailtje naar info@medicijnen-op-maat.nl, waarin u aangeeft wat u van de website vindt en hoe die eventueel is te verbeteren. Of verstuur een bericht via onderstaand contactformulier.
 

Alvast bedankt.

Jan Ufkes, oprichter/auteur van 'Medicijnen op Maat'

Bericht

 

 

DONEREN

   Voor uw donatie ga naar:

   OVERMAKEN 

Waar uw donatie voor wordt gebruikt

Technologie: weblay-out, onderhoud, ontwikkeling.

Medicijnen op Maat is een intensief bezochte medische website voor Nederland en België, terwijl het draait op een fractie van de uitgaven van andere veel bezochte websites.

Medewerkers: Andere populaire medische websites hebben tientallen medewerkers in dienst. Medicijnen op Maat kent tot nu toe slechts één vaste medewerker, de oprichter/auteur zelf; uw donatie garandeert dan ook een efficiënte investering (het tijdelijk inhuren van ICT-professionals) in een transparante structuur.